SVF JO19-1 is herfstkampioen!

14 Oct 2024 | JO19-1

Na een vliegende start van het seizoen, stond afgelopen weekend voor SVF JO 19-1 de belangrijke wedstrijd tegen FC Delta Sports op het programma, oftewel nummer één (SVF) tegen nummer twee (Delta Sports) van de ranglijst. SVF had aan één punt genoeg om zich tot herfstkampioen te laten kronen…
Veel belangstelling vanuit Cothen en Houten, wat zorgde voor een echte derby-sfeer! Beide ploegen beginnen de wedstrijd wat aarzelend aan de wedstrijd, met nog maar weinig kansen aan beide kanten. Halverwege de eerste helft verkijkt de keeper van Delta Sports zich op een afstandsschot, waarna Beau er als de kippen bij is om de 0-1 te scoren! Na de rust snelt Sven ‘op de brommer’ langs z’n directe tegenstander, geeft een strakke voorzet, die door Dustin wordt gepromoveerd tot de 0-2! En dat Dustin vandaag ‘on fire is’, laat hij zien door ook de laatste goal van deze wedstrijd te maken: 0-3! SVF verslaat de directe tegenstander om plek één, hetgeen betekent dat SVF zich ‘HERFSTKAMPIOEN’ mag noemen. Als extra beloning voor deze prestatie gaat SVF naar de volgende bekerronde…
Een geweldig succes voor deze jonge ploeg. Met veel enthousiasme, inzet en elke week een zeer hoge trainingsopkomst, heeft deze ploeg grote stappen gezet de afgelopen weken! Hopelijk is de prestatie van SVF de KNVB niet ontgaan en mag SVF de volgende seizoens-fase een klasse hoger gaan spelen.
Langs deze weg worden ouders, familie en vrienden bedankt voor de belangstelling, support en de geweldige ontvangst na afloop van de wedstrijd in Cothen!