SVF JO13-3G tegen ’t Goy JO13-3

17 Oct 2016 | JO13-3, Pupillen

Zaterdagmorgen 10:15 trapte Kaisa namens de JO13-3g van SVF op een prachtige, door Joop minutieus met een nagelschaartje op maat getrimde, grasmat af tegen ’t Goy JO13-3.

Vrijwel direct daarna stopte Max de eerste aanval van ’t Goy direct gevolgd door een counter van SVF die Luuk helaas in de handen van de keeper schoot. Na 5 minuten scoorde ’t Goy haar eerste doelpunt. De vingers van Max bleken net iets te kort om dit te voorkomen.

Na de aftrap kregen we, na een prachtig opgebouwde aanval, een mooie kans voor Quinten die helaas werd gestopt door de keeper. Kort daarna scoorde ’t Goy het tweede doelpunt.
In de 26e minuut breekt Wisse heel mooi door en legt de 1-2 keurig in het netje. Een mooie spannende eerste helft. Bij de rust stond het 1-4. Toch kende ons team in de 2e helft een kleine opleving en scoorde Leen (met een klein beetje hulp van de keeper) het tweede doelpunt voor SVF.

Helaas was ’t Goy net even een maatje te groot. Eindstand 2-8. Toch een hele leuke wedstrijd om naar te kijken en zaterdag gaan we gewoon weer knallen voor de beker tegen CDW. En we weten allemaal hoe dat de vorige keer afliep 