Quick 1890 AFC JO10-5 tegen SVF JO10-1

15 Oct 2016 | JO10-1, Pupillen

15 oktober, vandaag gaan we naar Amersfoort, Quick is onze tegenstander. Helaas zonder Jari want die is geblesseerd. Koen de Haas vervangt hem vandaag.

9.30 we gaan van start.. De mannen hebben er zin in! We gaan gelijk goed van start met een schot op het doel van Sem, helaas mist hij die. Jurre blijft jagen op de bal, Sven Imre en Sjors zijn goed bezig in de verdediging. Dustin staat weer super te keepen.

Zo blijft het een beetje over en weer gaan Quick scoort niet en wij ook (nog)niet. En dan na 20 minuten een mooie voorzet van Beau scoort Sem! RUST.. Hopen dat de 0 blijft voor Quick !

En het 2e goal is een feit, super Jurre! Vervolgens het 3e goal ook Jurre na een assist van Sem. We zijn goed op dreef en ja ook scoort Koen!Deze was voor Jari! Na een overtreding krijgen wij een vrije trap Koen scoort de 0-5 binnen. Beau probeert het maar op de lat..maar daar is Jurre en die pegelt de 0-6 erin top! Beetje slordig verdedigd en dan scoort Quick 1-6.

De laatst 2 minuten..en ja nog 1 denkt Koen! 1-7

Bedankt jongens voor deze leuke wedstrijd!Op naar volgende week!